Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik ev desteği arayanlar için Nevyap, malzeme seçiminden montaja kadar her aşamada destek sağlar. Bu sayede, kullanıcılar hem güvenli hem de uzun süre dayanıklı bir ev sahibi olmanın avantajlarını yaşar.

Binanın çatı sisteminde gerçekleştirilen özel mineral yün kaplama uygulamalarıyla yalıtım daha da artırılmaktadır. Yalıtım değerleriyle prefabrik bina iklimlendirmeleri oldukça ekonomik hale gelmekte soğuk havalarda ısıtmada sıcak havalarda da klima enerji sarfiyatında fark edilir oranda tasarruf sağlanmaktadır.

2024 trendlerine uygun mimariye sahip evlerimiz 50 yılı aşkın bir ömre sahiptir. Evin ömrü kullanıma bağlı olarak değişmekle beraber dünyanın bu kalitede prefabrik ev üretimi yapan sayılı firmaları arasında yer alıyoruz.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Anahtar teslimi prefabrik ev zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır dimensions teslimini ifade eder.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Karmod her konuda olduğu gibi satış sonrası servis konusunda da sektörde öncü ve lider konumdadır. Satış sonrası servisimiz her zaman prefabrik ev sizin yanınızdadır.

Arsanızda inşa edilen prefabrik hazır evler prefabrik ev zamanla değer kazanır ve daha yüksek inşaat ve malzeme kalitesine sahiptirler.

İmarlı arsa herhangi bir yapının bu arsaya yapılabileceğini ifade eder, imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş olduğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip biz bu evi yaptıracağız bununla alakalı prefabrik ev modelleri bize ruhsat dosyası hazırlar mısınız diye söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza prefabrik ev ruhsat dosyası hazırlamaktadır bu dosya içerisinde elektrik, mekanik, prefabrik ev modelleri statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve eighty one iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Tek katlı ve iki katlı hazır konutların sunulduğu Karmod prefabrik ev modelleri şık tasarımı, yapı güvenliği ve en iyi ergonomiye sahiptir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Konut olarak kullanabileceğiniz prefabrik evleri şu alanlarda ve amaçlarla da tercih edebilirsiniz:

Isı ve ses yalıtımı prefabrik evlerin en önemli özelliklerinden biridir. Kurulacak binaların iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli yalıtım malzemeleri kullanılmalıdır.

Report this wiki page